Haemme lääkäriä

Tehtävänkuvaus

Työterveyshuollossa toimiva lääkäri voi olla yleislääkäri tai työterveyshuollon erikoislääkäri. Voit toimia sairaanhoidossa yleislääkärinä tai tiimissä työterveyslääkärinä.

Tarjoamme palveluja alueemme yrityksille ja työnantajille. Työterveyslääkärin työ kohdistuu niin yksilöihin kuin työyhteisöihin. Päätoimipiste sijaitsee Kajaanissa, mutta huomioimme myös toiveesi muihin toimipisteisiin.

Työssä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Eduksi luetaan työterveyshuollon kokemus, sekä suoritettu työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus.

Voit esittää myös oman palkkatoivomuksen.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ja huumausainetestiä koskeva todistus ennen tehtävän vastaanottamista.

Organisaation kuvaus

Kainuunmeren Työterveys Oy on yksityinen työterveyspalvelujen tuottaja, jonka omistavat Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä ja alueen kunnat ja kaupungit. Hoidamme n. 12 000 työntekijän työterveyshuollon.
Työyhteisöömme kuuluu n. 50 työntekijää, jotka työskentelevät seitsemässä eri toimipisteessä. Toimintamme perustuu hyvään työterveyshuoltokäytäntöön ja tavoitteemme on tuottaa työkykyä arkeen. Työssäsi sinua tukee moniammatillinen tiimi.

Kainuunmeren Työterveys Oy on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja Eija Alatalo, puh. 044 7970 603, eija.alatalo@kainuu.fi

Vastaava työterveyslääkäri Satu Suorsa-Peltonen, 044 797 4384, satu.suorsa-peltonen@kainuu.fi