Haemme työterveyspsykologia

Haemme Kajaaniin

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA

vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi 1.11.2020 alkaen /sopimuksen mukaan.

Työterveyspsykologina olet osa moniammatillistä tiimiä ja edistät asiakasyritystemme työhyvinvointia.

Päätoimipiste on Kajaanissa. Jonkin verran tulee kulkemista muihin toimipisteisiimme, lähinnä työyhteisötyön tiimoilta. Käytössäsi on silloin yrityksen auto. Sinulla on mahdollisuus myös etävastaanoton kautta hoitaa asiakastapaamisia.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys.

Arvostamme työterveyshuollon kokemusta sekä työterveyshuollon pätevöitymiskoulutusta. Eduksi katsomme myös organisaatiopsykologiaan liittyvät koulutukset ja kokemuksen sekä kiinnostuksen oman ammattitaidon kehittämiseen. Toivomme, että pidät esiintymisestä, ihmisten kohtaamisesta ja haluat toimia yhteistyössä asiakasyritysten ja työyhteisön kanssa.

Noudatamme työsuhteissa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työsuhteen koeaika on 6 kk. Työn aloitus, työaika ja palkkaus järjestyvät joustavasti ja kannustavasti sopimuksen mukaan.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä 759/2004 § 7) ja Tartuntatautilain (§ 48) mukainen rokotesuoja vaaditaan ennen työn aloittamista. Kainuunmeren Työterveys Oy on savuton työpaikka.

Pidetään työelämän rattaat pyörimässä. Ole rohkeasti yhteyksissä. Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Eija Alatalo 044 797 0603, eija.alatalo@kmtt.fi

 

Skip to content