Koronavirustestit Kainuunmeren Työterveydestä

Teemme koronavirustestejä työterveyshuollon ammattihenkilön lähetteellä. Näytteenotto käynnistyy ma 20.4.2020 Kajaanin toimipisteessä Tehdaskatu 11, katutasossa.

Kenelle

Testi on tarkoitettu asiakkaillemme, joilla on akuutti hengitystieinfektio. Varmista työnantajaltasi mahdollisuus näytteenottoon ja siihen liittyviin kustannuksiin.

KAKS:lla testataan soten siellä työskentelevä henkilöstö. Muu soten henkilöstö testataan työterveyshuollossa.

Koronavirustesti

Koronavirustesti tehdään nenänielusta taipuisalla pumpulitikulla. Näytteestä osoitetaan viruksen nukleiinihappoa. Positiivinen tulos osoittaa, että olet tartunnan saanut henkilö. Negatiivinen tulos ei kuitenkaan täysin sulje pois tartuntaa. Jo näytteenottotilanteessa saat ”Ohje koronaviruksen vuoksi karanteeniin määrätylle” -ohjeen. Sinuun ollaan yhteyksissä työterveyshuollosta tulosten saavuttua ja annamme jatkohoito-ohjeet.

Lähete testiin

Lähetteen saamiseksi sinun tulee olla yhteyksissä akuuttiyksikkömme työterveyshoitajaan, jolle voit varata etävastaanottoajan netin kautta (kmtt.fi/sähköinen ajanvaraus/varaa aika/ kirjaudu sisään/ sairaus tai oire/työterveyshoitajan etävastaanotto/toimipaikka: Kajaani, 20 min vastaanottoaika) tai soittamalla puhelimella 08 61567311. Saat ajanvarauksen testiin saapumiselle.

Testiin saapuminen

Tule Tehdaskatu 11, työterveyshuollon ns. taka-ovelle. Testiin tulijoille on varattu 2 autopaikkaa testipaikan välittömässä läheisyydessä ja merkitty kylteillä. Odota ulkopuolella tai autossa. Testaaja tulee hakemaan sinut näytteenottoon.

Testaustoimipiste on avoinna ma- to klo 8-16 ja pe 8-15.

Koronavirustestin hinta

Testin hinta on 152,50 € ja näytteet analysoidaan yhteistyökumppaneidemme laboratorioissa (Nordlab Oulu ja SYNLAB Tallinna).

Lisätietoja

Omalta työterveyshoitajalta tai Aija Juntunen (aija.juntunen@kmtt.fi) tai Eija Alatalo (eija.alatalo@kmtt.fi )

Skip to content