EA Koulutus

Tarvitseeko yrityksesi henkilöstö ensiapukoulutuksia
tai ensiapuosaamisen päivittämistä?

Kainuunmeren Työterveyden kautta voit hankkia SPR:n koulutusohjelman mukaiset ensiapukurssit työpaikallesi.

Ensiapukurssi 1

on peruskurssi, jonka kesto 16 h jaettuna kahdelle päivälle. Kurssilla opitaan ne käytännön perustiedot ja -taidot, jotka jokaisella kansalaisella olisi hyvä olla, kuten peruselvytys ja tajuttoman ensiapu.

Ensiapukurssi 2

kesto 16 h jaettuna kahdelle päivälle. Kurssilla syvennetään ja laajennetaan niitä tietoja ja taitoja, joita peruskurssilla on opittu. Uusina asioina kurssilla tulee mm. vammapotilaan tutkiminen ja hoito.

Koulutuksen suoritettuasi saat ensiapukortin EA1 tai EA2 voimaan 3 vuodeksi.

Hätäensiapu 4 h

antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun, eli ne vähimmäistiedot- ja taidot jotka jokaisella tulisi ehdottomasti olla.

Hätäensiapu 8 h

kurssin tarkoitus on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun, eli ne vähimmäistiedot- ja taidot jotka jokaisella tulisi ehdottomasti olla.

Hätäensiapukurssi 8 t kursseilla voit jatkaa yhden kerran EA 1 tai EA 2 -kortin voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Tämä edellyttää voimassa olevaa EA1 tai EA2 korttia, jotta voit saada korttiin jatkoaikaa.

Kysy lisää kouluttajiltamme

Voimme räätälöidä kurssien sisällön huomioiden työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit.

Anitta Rautiainen anitta.rautiainen@kmtt.fi p. 044 7974 017 | Satu Pöllänen satu.pollanen@kmtt.fi p. 044 797 0236

Myös kotisivultamme osoitteesta kmtt.fi/yhteystiedot löytyy yhteydenottolomake, jolla voit pyytää olemaan yhteydessä ensiapukoulutuksista.