Tule meille töihin

Kainuunmeren Työterveys on nimensä mukaisesti kokonaantyöterveyshuoltoon keskittynyt yritys. Meillä työskentelee moniammattillinen kattaus työterveyden ja -turvallisuuden ammattilaisia, jotka tukevat toiminnallaan erilaisia työpaikkoja ja niiden ihmisiä.

Katso avoimet työpaikat

Kainuunmeren Työterveys työpaikkana

Kainuunmeren Työterveydessä toimii viisi tiimiä ympäri Kainuuta. Moniammatillinen tiimityö on saumaton osa päivittäistä toimintaamme.

Työterveyshuollossa työn kohteena ovat sekä yksilöt että työyhteisöt. Erilaiset asiakkaamme ja työpaikat tekevät työstä palkitsevaa ja monipuolista. Tavoitteemme on olla osa aitoa kainuulaista arkea ja työtä, sillä työpaikkojen ja työntekijöiden aidoissa tilanteissa ja kohtaamisissa tehdään myös meidän tärkein työmme. Arvojamme ovat luottamus, oikeudenmukaisuus ja laadukas, tutkittuun tietoon pohjaava asiantuntijuus.

Lue lisää

Rakenna työurasi ja arkesi leppoisasti Kainuuseen

Kainuussa asumisen väljyys yhdistettynä helposti saavutettaviin peruspalveluihin on rennon ja vaivattoman arjen perusta. Asuntojen ja tonttien neliöhinnatkaan eivät päätä huimaa ja omista asumisunelmista ei täällä tarvitse tinkiä.

Kun luonto alkaa kotiovelta ja kulttuuri- ja liikuntapalvelut löytyvät läheltä, vapaa-ajan harrastaminen on helppoa. Kainuun vaihtuvat vuodenajat, laadukkaat liikuntapaikat ja monipuolinen kulttuuritarjonta pitävät huolen siitä, että kiinnostavaa tekemistä löytyy ympäri vuoden.

Toimimme usealla paikkakunnalla Kainuussa

Kainuunmeren Työterveydellä on seitsemän toimipistettä; Kajaanissa, Sotkamossa, Paltamossa, Kuhmossa, Suomussalmella, Hyrynsalmella sekä Ristijärvellä. Pyrimme olemaan helposti saavutettavissa kaikkialla Kainuussa ja lähellä jokaista asiakastamme. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus vaikuttaa missä toimipisteissä työskentelet. Yrityksen auto ja etäyhteydet helpottavat liikkumista.

“Kainuunmeren Työterveydessä olen kehittynyt hurjasti ammatillisesti. Yrityksessä on minun persoonalleni sopiva, jutimainen eteenpäin menemisen meininki.”

Työterveyspsykologi, Jaakko

“Olen erittäin onnellinen, että uskalsin lähteä tavoittelemaan uusia haasteita työurallani. Päivätyö, mukavat työkaverit ja monipuolinen työnkuva ovat merkittäviä tekijöitä arjen mielekkyydessä.”

Vastaanottohoitaja, Satu

“Työyhteisö on ottanut minut harjoittelijana vastaan avoimesti ja luottamuksella. Tukena on moniammatillinen tiimi, joka tarjoaa apua ja erilaisia näkökulmia tilanteessa kuin tilanteessa.”

Työterveyspsykologiharjoittelija, Jesse