Toimintamme jatkuu mahdollisimman normaalina

Työterveyshuollossa ei ole kohonnutta koronatartuntariskiä. Muistutamme työnantajia, että työterveyshuollon palveluihin on turvallista tulla.

Nyt kannattaisi hoitaa yrityksen työterveystarkastukset ja työpaikkaselvitykset ajan tasalle.

Työpaikkakäynnille toivomme osallistuvan alle 10 henkilöä, joilla ei ole ollut hengitystieinfektio-oireita viimeiseen kahteen viikkoon. Noudatetaan yleisiä valtakunnallisia ohjeita.

Ole yhteyksissä omaan työterveyshoitajaasi/-fysioterapeuttiisi ja sopikaa yhteiset ajat työpaikkaselvityksille ja ergonomiakäynneille.

Työterveyshuoltoon voi tulla paikan päälle, mikäli ei ole ollut hengitystieinfektio-oireita kahteen viikkoon. Ennen hoitoon tuloa hoidon tarpeen arvio tehdään puhelimitse tai etävastaanotolla.

Hengitystieinfektiot hoidetaan Kajaanissa Satamakadulla (pääterveysasema aula 3, työterveyshuollon tiloissa) ja kunnissa terveysasemien pandemiavastaanotoilla.

Koronavirustestaus on järjestetty Kajaanissa (Tehdaskatu 11, katutaso) siten, että testiin tulevat käyttävät erillisiä tiloja, eivätkä ole missään kontaktissa muita terveyspalveluita käyttävien kanssa.

Skip to content